Szolgáltatásaink

- Tanácsadás adózással, adóellenőrzéssel (ÁFA, vagyonosodási vizsgálat, átfogó ellenőrzés, kiutalás előtti adóellenőrzés), adóvégrehajtással, felszámolási eljárással kapcsolatosan.
- Szakvélemény készítése adózási kérdéssel kapcsolatosan.
- Képviselet adóellenőrzés, adóvégrehajtás egyéb adóeljárás, költségvetési csalás és felszámolási eljárás során.
- Felkészülés adóellenőrzésre, felszámolási eljárásra, egyéb adójogi kockázatra.

A Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda tapasztalata több mint 20 évre nyúlik vissza. Ezen idő alatt, folyamatosan nyomon követhettük az adóhivatal szerkezeti, jogszabályi, eljárási és hozzáállási változását, amelyet a széleskörű ügyfélkörünk miatt most is azonnal tapasztalunk. Ez azt jelenti, hogy az adózásra vonatkozó jogszabályok teljeskörű ismeretén túl ismerjük az adóhivatal eljárási gyakorlatát, tudjuk mi az amit elfogadnak és mi az amit nem az egyes ügyekben, legyen szó akár adóellenőrzésről, adóvégrehajtásról egyéb adózási ügyekről. Ez az a tapasztalat, amelyet azok akik csak papírból a számítógép mellől dolgozva nem tudnak megtapasztalni és ez adja az ügyek eredményességének túlnyomó részét.

Nem lehet azt állítani, hogy minden egyes adóügy teljesmértékben nyerhető - mivel sokszor szubjektív tényezők és egyéb szerencse elemek is szerepet kapnak, illetve a "hozott anyag" és az ügy aktuális állása is komoly befolyásoló tényező - de az egyes ügyekben különböző célok kitűzhetők, amelyek elérése tapasztalatunk alapján nagyon nagy esélyünk van.

A Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda munkatársai mindig az adott ügyben a maximális szakmai tudásukat és szakmai tapasztalatukat adják. Ezt a tapasztalatot bővíti az adóhivatal működésének belső ismerete is, mivel valamennyi kollégánk dolgozott az adóhivatalnál. Kollégáink ráadásul már az adózás területén is specializálódtak, hogy a különböző szakmai kérdésekben a legaktuálisabb megoldást tudjuk nyújtani.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy komplex módon tudjuk kielégíteni megbízóink igényeit. Ennek a lényege, hogy egy adózási/adóellenőrzési/adóvégrehajtási kérdés, probléma, ügy esetén mindig megnézzük, az milyen más problémákat vethet fel, amelyekre szintén megoldást nyújtunk. Egy példán röviden bemutatva, ha egy céges adóellenőrzés során nagymértékű tagi kölcsönt találunk akkor javasolunk egy felkészülést vagyonosodási vizsgálatra, illetve úgy képviseljük az ügyet, hogy lehetőleg ne forduljon át vagyonosodási vizsgálattá. Vagy tapasztalunk egy sablon problémát, akkor javaslatot teszünk annak megoldására, hogy a vizsgált időszakon kívül is rendben legyenek az iratai.

Nincsenek megjegyzések: