2008. október 8., szerda

Adójogi blogunk célja

Adójogi blogunk célja, hogy gyakorlati eseteket mutassunk be, a blogolvasók tanulságokat vonhassanak le az egyes esetekből és adózói építő "vita" alakuljon ki az egyes témakörökről. Oldalunk politikától mentes, nem kívánunk semmilyen gazdasági szereplőt negatív színben feltűntetni, szídni és ezt blogunk olvasóitól is elvárjuk. Kérjük az indulatoktól és személyeskedéstől mentes hozzászólásokat - ezért azok csak moderálást követően jelennek meg, melyet minél gyorsabban próbálunk elvégezni.

Mindent megteszünk, hogy hasznos és akár érdekes adózási információkkal gyarapítsuk bejegyzéseinket, ezért megköszönjük ha űrlap formában feltett rövid kérdéseinkre válaszolnak.
A Dr. Vilmányi Ügyvédi Iroda honlapja továbbra is az http://www.drvilmanyi.hu/ címen érhető el. Az ügyvédi iroda adójogi hírlevelében az egyes témákkal bővebben foglalkozunk, és értesítjük az új blogbejegyzésekről.

Főbb témáinkkal - melyek vállalkozásokat és magánszemélyeket is érintenek - a következő területeket biztosan érintjük: Vagyonosodási vizsgálat, Adóellenőrzés, Adóvégrehajtás, Csőd/Felszámolás, Hasznos adójogi tudnivalók.

Reméljük Önnek is segíteni tudunk, hasznos olvasást kíván a Dr. Vilmányi Ügyvédi Iroda vezetője:

Dr. Vilmányi Ágnes
és blogunk szerkesztője:

Kocsis Zoltán

Nincsenek megjegyzések: